MODUPS

Vacature Software Engineer

De cockpit van een vliegtuig, de situatie na een verkeersongeval, de veiligheid van kademuren. Soms moeten metingen gewoon kloppen. De adviseurs en programmeurs van Geodelta helpen hierbij. Dat doen we met onze eigen geavanceerde software.

Wat ga je doen?

Als Software Engineer bij Geodelta werk je binnen ons overzichtelijke team van 8 medewerkers. Samen met adviseurs en andere software engineers bouw je mee aan onze softwareproducten. Dat zijn onder andere Omnibase en MODUPS. Verder draag je ook bij aan Phoxy2, ons eigen platform voor geodetische berekeningen.

Met behulp van Computer Vision en de nodige wiskundige berekeningen zorg je ervoor dat we met onze software voorop blijven lopen. Een belangrijk deel van je werk bestaat uit het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van algoritmes. Daarnaast draag je bij aan de visualisatie van onze data in onze moderne 3D webomgeving.

De technology stack

Onze software is grotendeels geschreven in C#.Net. Ook voor wiskundige berekeningen maken we hiervan gebruik. Bij grotere berekeningen maken we gebruik van Amazon Web Services (AWS) om onze code schaalbaar in de cloud te laten draaien.

Voor het gebruik en de visualisatie hebben we een webbased 3D-omgeving op basis van Angular en Three.js.

Wat biedt Geodelta?

Bij Geodelta kom je in een team met een missie: zorgen dat ingewikkelde meetkundige vraagstukken voor iedereen toegankelijk worden. Dat is uitdagend, maar vooral ook erg leuk werk. Geodelta is klein genoeg om met echte aandacht voor elkaar samen te werken. Met de projecten en software waar je aan werkt heb je echter wel veel impact. Grote partijen zoals Rijkswaterstaat, ProRail, gemeenten en waterschappen vertrouwen op de expertise bij Geodelta. Samen met je collega’s werk je bij Geodelta aan het oplossen van maatschappelijk relevante vraagstukken. Veel belangrijker is nog dat je werkt in een team van mensen die allemaal gaan voor kwaliteit en voor inhoud. Er is volop ruimte om aan nieuwe zaken te werken en nieuwe technieken te leren. Sterker nog, dat verwachten we van je. We zijn echt Agile, zonder dat we daar ScrumMasters of Product Owners voor nodig hebben. Precies dat is wat werken bij Geodelta zo leuk maakt. Wat dat betreft lijkt de sfeer bij Geodelta vaak meer op die van een universiteit dan van een bedrijf.

Dat werken doe je vanuit huis of vanuit ons kantoor in Delft, afhankelijk van wat voor jouw werkzaamheden handig is. Ons kantoor zit aan de rand van het centrum in een prachtig monumentaal pand dat ooit dienst deed als de faculteit voor landmeten van de TU Delft. Op de plek waar ruim 120 jaar geleden al werd nagedacht over het uitvoeren van ingewikkelde berekeningen, bedenken wij nu nog steeds algoritmes en schrijven we mooie software. Wat dat betreft is er weinig veranderd: op basis van technisch inhoudelijke kennis proberen Nederland een beetje beter te maken.

Uiteraard bieden we een mooi marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat zoeken we?

Interesse?

Lijkt het je wat om bij te dragen aan de innovatieve software van Geodelta? Stuur ons dan een CV toe naar werkenbij@geodelta.com. Als wij ook een mogelijke match zien, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Als je nog vragen hebt over deze vacature, stuur dan gerust een mailtje naar werkenbij@geodelta.com. We zijn graag bereid een vrijblijvende afspraak te maken op kantoor of via een video-call, om je meer te laten zien van wat we doen.