Fotogrammetrie

Vacature Adviseur Geodesie

De ligging van het spoor, de veiligheid van kademuren, de hoogte van de dijken, de daling van de bodem in veenweidegebieden. Het is een greep uit de maatschappelijk relevante projecten waar de adviseurs en programmeurs van Geodelta aan werken. Dat doen we met helder advies en onze eigen geavanceerde software. Om onze snel groeiende klantenkring te kunnen blijven bedienen zoeken wij een Adviseur Geodesie.

Wat ga je doen?

Als adviseur bij Geodelta werk je binnen een innovatief team van 15 medewerkers. Samen met onze andere adviseurs en software engineers help je onze klanten met vraagstukken op het gebied van geo-data. Het zwaartepunt ligt daarbij op advies over de inwinning van geo-data en de kwaliteit daarvan. Zo denk je mee over het maken van luchtfoto's, drone-opnamen, laserscanning en deformatie-analyse.

Je benadert bestaande en nieuwe klanten en denkt pro-actief mee over de rol van geo-data in hun bedrijfsprocessen. Je formuleert concrete projectvoorstellen op het gebied van kwaliteitscontrole, regievoering, technisch-inhoudelijk onderzoek en software-ontwikkeling. Je zorgt er vervolgens ook voor dat deze projecten tot een goed einde worden gebracht. Dat doe je door actief met onze klant mee te denken, door heldere rapportages te schrijven en door nauw samen te werken met je collega’s.

Wat biedt Geodelta?

Bij Geodelta kom je in een team met een missie: zorgen dat Nederland veiliger en mooier wordt door betrouwbare geo-informatie te leveren. Dat is uitdagend, maar vooral ook erg leuk werk.

Het team van Geodelta bestaat op dit moment uit 15 mensen. Zonder uitzondering specialisten in hun vak. Naast hard en serieus werken is er ook veel ruimte voor ontspanning. Zo organiseren we regelmatig borrels, teamuitjes, spelavonden, etc.

Geodelta is klein genoeg om met echte aandacht voor elkaar samen te werken. Met de projecten en software waar je aan werkt heb je echter wel veel impact. Grote partijen zoals Rijkswaterstaat, ProRail, gemeenten en waterschappen vertrouwen op de expertise bij Geodelta. Samen met je collega’s werk je bij Geodelta aan het oplossen van maatschappelijk relevante vraagstukken. Veel belangrijker is nog dat je werkt in een team van mensen die allemaal gaan voor kwaliteit en voor inhoud.

Dat werken doe je vanuit huis of vanuit ons kantoor in Delft, afhankelijk van wat voor jouw werkzaamheden handig is. Hiervoor biedt Geodelta je een laptop in bruikleen aan. Ons kantoor zit aan de rand van het centrum in een prachtig monumentaal pand dat ooit dienst deed als de faculteit voor landmeten van de TU Delft. Op de plek waar ruim 120 jaar geleden al werd nagedacht over het uitvoeren van ingewikkelde berekeningen, bedenken wij nu nog steeds algoritmes en schrijven we mooie software. Wat dat betreft is er weinig veranderd: op basis van technisch inhoudelijke kennis proberen Nederland een beetje beter te maken.

Uiteraard bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen onder andere een uitstekend pensioen, reiskostenvergoeding, NS Business Card inclusief privégebruik, vergoeding van je internetkosten en de mogelijkheid voor een leasefiets. Onze werktijden zijn zeer flexibel.

Wie zoeken we?

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over deze vacature. We nodigen je in dat geval graag uit om een mailtje te sturen naar werkenbij@geodelta.com. Met veel plezier laten we je in een vrijblijvend gesprek zien wie we zijn en wat we doen.

Interesse?

Lijkt het je wat om bij te dragen aan de missie van Geodelta? Stuur dan jouw CV toe werkenbij@geodelta.com. Als wij ook een mogelijke match zien, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.