Fotogrammetrie

Vacature Adviseur Geodesie

De ligging van het spoor, de situatie na een verkeersongeval, de veiligheid van kademuren, de hoogte van de dijken. Er zijn situaties waarbij zekerheid over de kwaliteit van metingen van cruciaal belang is. De adviseurs en programmeurs van Geodelta helpen bij het verkrijgen van die zekerheid. Dat doen we met helder advies en onze eigen geavanceerde software. Om onze snel groeiende klantenkring te kunnen blijven bedienen zoeken wij een Adviseur Geodesie.

Wat ga je doen?

Als adviseur bij Geodelta werk je binnen een innovatief team van 10 medewerkers. Samen met onze andere adviseurs en software engineers werk je mee aan oplossingen voor de complexe geodetische vraagstukken van onze klanten.

Je benadert bestaande en nieuwe klanten en denkt pro-actief mee over de rol van geodesie in hun bedrijfsprocessen. Je formuleert concrete projectvoorstellen op het gebied van kwaliteitscontrole, regievoering, technisch-inhoudelijk onderzoek en software-ontwikkeling. Je zorgt er vervolgens ook voor dat deze projecten tot een goed einde worden gebracht. Dat doe je door actief met onze klant mee te denken, door heldere rapportages te schrijven en door nauw samen te werken met je collega’s.

Wat biedt Geodelta?

Bij Geodelta kom je in een team met een missie: zorgen dat ingewikkelde geodetische vraagstukken toegankelijk worden. Dat is uitdagend, maar vooral ook erg leuk. Geodelta is klein genoeg om met echte aandacht voor elkaar samen te werken. Maar als klein bedrijf werken we wel aan projecten en software met veel impact. Grote partijen zoals Rijkswaterstaat, ProRail, verschillende ingenieursbureaus, gemeenten en waterschappen vertrouwen op de expertise van Geodelta. Samen met je collega’s werk je bij Geodelta aan het oplossen van maatschappelijk relevante vraagstukken. Misschien nog wel belangrijker is dat je werkt in een team van mensen die allemaal gaan voor kwaliteit en voor inhoud. Er is volop ruimte om aan nieuwe zaken te werken en nieuwe technieken te leren. Sterker nog, dat verwachten we van je.

Werken bij Geodelta doe je vanuit huis of vanuit ons kantoor in Delft, afhankelijk van wat voor jouw werkzaamheden handig is. Ons kantoor zit aan de rand van het centrum in een prachtig monumentaal pand dat ooit dienst deed als de faculteit voor landmeten van de TU Delft. Op de plek waar ruim 120 jaar geleden al werd nagedacht over het uitvoeren van ingewikkelde landmeetkundige berekeningen, ontwikkelen wij nu nog steeds innovatieve geodetische algoritmes en software.

Uiteraard bieden we een mooi marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken we?

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over deze vacature. We nodigen je in dat geval graag uit om een mailtje te sturen naar werkenbij@geodelta.com. Met veel plezier laten we je in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of via een videoverbinding zien wie we zijn en wat we doen.

Interesse?

Lijkt het je wat om bij te dragen aan de missie van Geodelta? Stuur dan jouw CV toe werkenbij@geodelta.com. Als wij ook een mogelijke match zien, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.