Kunst 40 jaar Geodelta

Op 29 februari 1984 werd Geodelta als een spin-off van de TU Delft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Delft. Inmiddels bestaat Geodelta dus 40 jaar. Op donderdag 29 februari 2024 vieren wij dit jubileum.

Het leven begint bij 40, zegt men. Wat betekent dat voor een bedrijf? De afgelopen 40 jaar was Geodelta een vaste waarde in de wereld van geodesie, fotogrammetrie en geo-informatie. Met een inspirerend symposium blikken we terug op die geschiedenis van 40 jaar Geodelta, maar bovenal kijken we vooruit. Hoe kunnen we blijven vertrouwen op geo-informatie? Hoe gaat de toenemende beschikbaarheid van beeldmateriaal en AI hier een rol in spelen? Een symposium met inhoud, vermaak en een feestelijke borrel ter afsluiting.

Programma

U bent van harte welkom om dit symposium bij te wonen. Diverse inspirerende sprekers blikken terug op de geschiedenis van Geodelta en kijken vooruit naar wat de komende 40 jaar belangrijk is. De messcherpe auteurs van de satirische website De Speld sluiten het programma af met hun geheel eigen blik op vertrouwen in geo-informatie. Aansluitend bent u van harte welkom voor een feestelijke borrel bij het Vakwerkhuis.

14:00 Opening en welkom
14:15 Terugblik en vooruitblik
Diverse sprekers
16:00 De Speld - LIVE
16:45 Feestelijke borrel

Locatie

Het symposium vindt plaats in de prachtige gerenoveerde collegezaal van de voormalige faculteit voor Physica en Elektrotechniek. Deze collegezaal bevindt zich in het kantoor van DUWO. De feestelijke borrel vindt plaats in het naastgelegen Vakwerkhuis. Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf station Delft. Parkeren doe je het best in de Zuidpoortgarage.

Collegezaal in kantoor DUWO
Professor Schermerhornstraat 4
2628 PZ DELFT
Collegezaal
Vakwerkhuis
Professor Snijdersstraat 2
2628 RA DELFT
Het Vakwerkhuis ligt
direct naast de collegezaal
Vakwerkhuis

Aanmelden

Kunnen wij rekenen op uw aanwezigheid bij 40 jaar Geodelta? Meldt u dan nu aan. Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Aanmelden

Ja! Ik ben aanwezig bij het jubileumsymposium Geodelta 40 jaar op 29 februari 2024.